Reglament

Article 1:
L’entitat de gestió esportiva Grup Nostresport organitza el diumenge 07 de maig de 2023 la X Carrera d’Empreses València.

Article 2:
L'eixida serà a les 8:45 hores per a la carrera de 5K i a les 9:00 hores per a la carrera de 10K, totes dues des de l'Av. Maestro Rodrigo 82 i finalització en la mateixa avinguda, fixant-se un temps màxim per a cobrir el recorregut d'1 hora i 15 minuts per a la 5K i de 1 hora 45 minuts per a la 10K.

Article 3. Categories i modalitats de participació:
· Modalitats per equips:

EQUIPS 5K i 10K:
Parelles: Masculí, femení i mixt.
Trios: Masculí, femení i mixt.
Quartets; Masculí, femení i mixt.

· 10K individual: Pots córrer de manera lliure aquesta distància.
· 5K individual: Pots córrer de manera lliure aquesta distància.

Article 4. Inscripcions
El preu de la inscripció és:

– Del 20 al 28 de febrer: 10+1 SOLIDARI
– Del 01 al 31 de març: 12+1 SOLIDARI
– De l’1 al 30 d’abril: 13+1 SOLIDARI
– De l’1 al 04 de maig: 16+1 SOLIDARI

A este import cal sumar-hi la llicència de dia de la RFEA en cas de no ser federat en atletisme en tractar-se de circuits de distància homologada per la RFEA.

Per cada inscripció es destinarà un EURO SOLIDARI a causes benèfiques. Enguany el projecte seleccionat ha estat “centre educatiu per a xiquets amb paràlisi cerebral a l’àrea de Dornala, Srisailam” de la Fundació Vicent Ferrer.

Vegeu ací el procediment seguit per a la selecció del projecte.

L'import de la inscripció no serà reemborsable, no obstant això, l'organització podrà gestionar un servei de canvi de dades.

MOLT IMPORTANT:
Si durant el període d'inscripció calguera fer modificacions en els equips aquestes només es podrien fer per a augmentar o substituir components. No es podrà eliminar components.

Procés d’inscripció
Les inscripcions es realitzaran únicament a través de la plataforma d'inscripcions de la carrera. Podeu accedir a ella directament a traves d'aquest enllaç:
https://clickn.run/es/events/carrera-de-empresas-valencia/2023 o des de la nostra pàgina web carreradeempresasvalencia.com.

Una única persona pot inscriure a la totalitat dels membres del seu equip o empresa.

Pots realitzar el pagament mitjançant targeta o transferència bancària.

En cas de necessitar facturació envieu per mail una sol·licitud amb el nombre d'inscrits i les dades fiscals: facturacion@carreradelasempresasvalencianas.com. Des d’eixe correu els remetrem la factura i UNA VEGADA REBUDA feu el pagament.

Article 5. Recollida de dorsals
La retirada de dorsals tindrà lloc en la fira del corredor que es desenvoluparà el divendres i dissabte previs a la carrera en horari comercial.

Fira del Corredor
L'organització habilitarà un espai per a la retirada de dorsals durant el cap de setmana previ a l'esdeveniment. Aquesta edició la retirada de dorsals tindrà lloc a la botiga de INTERSPORT de Parc Comercial Ademuz, situada en Parc Comercial Ademuz 1 local 101, Av. de la Il·lustració, 6, 46100 Burjassot, València.

Els horaris per a la retirada de dorsals seran: divendres (dia 05/05/2023) de 10.00 hores a 20.30 hores i dissabte (dia 06/05/2023) també des de les 10.00 hores fins a les 20.30 hores.

Requisits retirada de dorsals
Per recollir el dorsal cal presentar justificant dinscripció, així com identificació personal. En cas que un component de l'empresa reculla els dorsals de diversos companys, cal que la persona que recull puga identificar-se com a membre de l’empresa i disposar dels noms de tots els components de l'equip o empresa de què recull el dorsal.

Tots els inscrits que hagen facilitat el mail rebran a més de la justificació en realitzar la inscripció, un missatge previ a la fira del corredor amb l'assignació de dorsal i possibles informacions d'última hora.

Article 6. Drets del corredor
Amb la inscripció a la carrera els corredors adquireixen els drets següents: dorsal i xip per poder participar a la carrera, bossa del corredor amb camiseta i els detalls que s'incorporin a cada edició, cronometratge amb temps oficial i real mitjançant xip, aparició en classificacions , avituallament en finalitzar la carrera, avituallament líquid a meitat de recorregut, diploma commemoratiu descarregable des de plataforma de cronometratge, així com la resta de servicis al corredor que l'organització ofereix.

Tots els participants disposen de la corresponent assegurança de Responsabilitat Civil i d'Accidents. El participant en el moment de la inscripció, manifesta trobar-se en perfecte estat de salut per a disputar la prova. Estaran exclosos els derivats d'un patiment latent, imprudència, negligència, inobservança de les lleis, etc. També quedaran exclosos els produïts per desplaçaments a/o des del lloc en el qual es desenvolupa la prova.

Article 7. Trofeus
El lliurament de premis es farà en un acte posterior a la carrera. En ella es farà lliurament de trofeus i medalles per a cada component de l'equip per a 1r, 2n i 3r classificat en les següents categories:

Categories per EQUIPS
Parelles masculí 5K Quartet masculí 5K Trio masculí 10K
Parelles femení 5K Quartet femení 5K Trio femení 10K
Parelles mixt 5K Quartet mixt 5K Trio mixt 10K
Trio masculí 5K Parelles masculí 10K Quartet masculí 10K
Trio femení 5K Parelles femení 10K Quartet femení 10K
Trio mixt 5K Parelles mixt 10K Quartet mixt 10K

 

Categories INDIVIDUALS
Tres primers atletes masculí 10K Tres primers atletes femení 10K
Tres primers atletes masculí 5K Tres primers atletes femení 5K

 

Categories ESPECIALS
Trofeu “Círculo 24” a la empresa amb millor participació

 

Article 8. Cronometratge
El cronometratge de la prova es realitzarà mitjançant xip electrònic d'un sol ús situat en el dorsal. No cal retornar, ni llevar-se el xip. Pel que l'atleta una vegada travessada la meta, acudirà directament a la zona d'avituallament.

Article 9. Classificacions
La classificació oficial per equips s'estableix tenint en compte la suma de temps de cadascun dels components de l'equip. Si algun dels corredors de l'equip no participara o no acabara la prova, el seu equip no apareixerà en les classificacions. Sí que apareixeran els temps individuals dels corredors que la finalitzen en la classificació general.

Al marge de la classificació per equips hi ha una classificació general individual masculina i femenina per a les distàncies de 5K i 10K.

Les classificacions oficials es publicaran en la web de l'empresa de cronometratge així com en la web oficial www.carreradeempresasvalencia.com o altres possibles mitjans col·laboradors.

Article 10. Vehicles
Els únics vehicles autoritzats a seguir la prova són els designats per l'organització. Queda totalment prohibit seguir als corredors amb cotxe, moto o bicicleta, pel perill que per als atletes poguera suposar.

Article 11. Serveis al corredor
La prova comptarà amb tots els permisos oficials necessaris, servei d'ambulàncies amb A.T. S. i metge en meta, servei de vestuari en zona de meta, animació i speaker, així com altres serveis i atencions que l'organització puga disposar per al gaudi dels corredors.

Article 12. Protecció de dades
Els participants autoritzen l'organització de la Carrera de les Empreses al possible tractament de les seues dades personals amb finalitats comercials i publicitaris respecte dels seus propis serveis i promocions esportives però MAI a la cessió a tercers, excepte la necessària cessió a l'empresa assegurador per a la tramitació de les assegurances d'accidents.

Així mateix, consenten la presa de fotografies/vídeos, autoritzant que la seua imatge puga ser publicada en perfils socials o mitjans de comunicació (escrits o digitals), sense dret a cap percepció econòmica per això. S'informa que l'interessat pot exercir els drets establits en la legislació vigent, així com oposar-se a rebre informació comercial, dirigint-se a protecciondedatos@carreradelasempresasvalencianas.com

Article 13. Acceptació reglament
La formalització de la Inscripció en l'esdeveniment X Carrera d'Empreses València del 07/05/2023 implica l'acceptació i la conformitat del participant envers totes les disposicions d'aquest reglament incloent la cessió de la seua imatge per a la reproducció exclusivament en fotografia o vídeo de l'esdeveniment.

caValencià
Necessites ajuda?