Acord amb La Carrera de la Dona de València.

La 9a Edició de la Carrera de les Empreses Valencianes s'ha germanat amb la Carrera de la Dona de València. Per aquest motiu, s'ha arribat a un acord, i és que les persones inscrites en la Carrera de la Dona comptaran amb un euro de descompte en la nostra carrera a l'hora de fer la inscripció, i viceversa. Per a aplicar aquest descompte, serà necessari el codi que apareixerà en el justificant d'inscripció.

Aquesta aliança entre les dues carreres, es fa amb la finalitat d'ajuntar els seus esforços i mostrar la importància del running a la nostra ciutat.

Finalment, donar les gràcies als organitzadors de la Carrera de la Dona de València per estar disposats sempre a col·laborar i posar-nos totes les facilitats per a arribar a aquest acord.

caValencià