Cárnicas Serrano repeteix com a patrocinador de la Carrera de les Empreses de València

La IX edició de la Carrera de les Empreses Valencianes (CEV), que es desenvoluparà el pròxim diumenge 03 d'abril 2022, renova el seu acord de patrocini amb la signatura del sector alimentari Cárnicas Serrano.

D'aquesta manera es renova una estreta col·laboració amb una signatura que ha vingut participant en la CEV des de la seua primera edició i que en l'edició 2019, última celebrada, va inscriure a 150 corredors.

Sobre Cárnicas Serrano
Cárnicas Serrano està vinculada amb l'atletisme des de fa més de 30 anys gràcies al seu propi club d'atletisme, creat per el recentment traspassat Blas Serrano, un dels fundadors de la companyia, i un grup de treballadors de l'empresa a la fi dels anys 80. En estos anys el Club d'Atletisme Cárnicas Serrano s'ha convertit en un referent dins de l'atletisme popular i professional d'Espanya.

En les seues files compta amb atletes internacionals com Chiki Pérez, Marta Esteban, Mariajo Pérez o Nacho Cáceres. A nivell intern la companyia promou accions amb els seus treballadors per a fomentar els hàbits saludables i la pràctica de l'atletisme. A través de xarrades, cartells motivacionals situats en les seues instal·lacions i l'enviament de plans d'entrenament personalitzats per als seus treballadors, Serrano, promou la participació en la Carrera de les Empreses valencianes entre els seus empleats.

En les últimes edicions més de la meitat de la plantilla de la companyia (150 persones) ha participat la carrera en alguna de les seues modalitats de 5 o 10 quilòmetres.

La Carrera de les Empreses
La carrera de les empreses valencianes és una carrera popular a València promoguda per Grup Nostresport y esta edición supone la IX edición de la popular prueba que en 2019 alcanzó la cifra de más de 3.400 inscritos.

La carrera, que compta amb un component solidari en destinar 1€ per participant a causes socials, compta amb dues modalitats 10k i 5k i pot córrer-se tant per equips de 2,3,o 4 persones en categories masculina, femení i mixta com individualment.

– Reportatge Participació Cárnicas Serrano en la VIIIª Carrera de les Empreses Valencianes: 

– Reportatge Participació Cárnicas Serrano en la VIIª Carrera de les Empreses Valencianes: 

caValencià