LA CARRERA TINDRÀ LLOC EL 03 D'ABRIL

La prova avança una setmana la seua celebració en coordinació amb la planificació del calendari de carreres per a la ciutat de València de la Fundació Esportiva Municipal.

La IX edició de la Carrera de les Empreses Valencianes es desenvoluparà el diumenge 3 d'abril de 2022.

La carrera, el major esdeveniment d'esport corporatiu de la Comunitat Valenciana, va celebrar la seua primera edició en 2012 i la seua octava i última edició fins hui el 31 de març de 2019 amb una participació de més de 3.400 inscrits.

La prova va establir el passat 30 de novembre com a data de celebració el 10 d'abril 2022 però avança una setmana la seua celebració quedant finalment fixada per al 3 d'abril en coordinació amb la planificació de carreres per a la capital del Túria establida des de la Fundació Esportiva Municipal de València.

Amb la volta al circuit de carreres populars la pròxima primavera es reprendrà la novena edició d'aquesta prova per equips amb el repte de conjuminar la celebració d'un gran esdeveniment que prosseguisca amb el desenvolupament del projecte i la cerca de la màxima garantia de seguretat sanitària i gaudi per als corredors.

Ajornaments

L'edició de 2020, prevista per al 22 de març de 2020, va ser suspesa per la pròpia organització, per sentit de la responsabilitat davant l'evolució que la pandèmia estava prenent, una setmana abans de la seua celebració. Als dies de la suspensió unilateral es decretaria l'inici del confinament i la prohibició de qualsevol mena d'activitat esportiva. Des de l'organització es va procedir a retornar l'import a tot aquell que el sol·licitara esperant disposar d'una pròxima data alternativa, situació que finalment no es va donar procedint a la devolució de totes les inscripcions i assumint el cost total de la inversió ja realitzada, pràcticament tota, en la prova.

Malgrat l'evolució favorable de la pandèmia i la reactivació dels esdeveniments populars durant 2021 ni les condicions de celebració ni el clima corporatiu es va entendre que propiciava la promoció d'un esdeveniment d'aquestes característiques.

Finalment, la primavera 2022 és la data triada per a la volta del major esdeveniment d'esport per a empreses de la Comunitat Valenciana, una edició que, des de la cerca de la garantia de la màxima seguretat sanitària des de l'organització s'està treballant perquè resulte una tornada realment especial.

Prevenció sanitària

Com ja va quedar demostrat amb la suspensió per part de l'organització de l'edició 2020 assumint tot el cost de l'esdeveniment, la prioritat en tot moment és garantir la màxima seguretat i gaudi al corredorPer això s'implementaran totes les mesures legals de prevenció sanitària, així com altres complementàries que es puguen establir.

Des de l'organització se segueix l'evolució de la pandèmia i de les mesures legalment establides per a en el moment de la celebració adoptar les mesures de prevenció sanitària adequades. En tot moment prevaldrà la garantia de seguretat i gaudi per al participant sobre qualsevol altre interés.

Runnker
Los corredores de esta carrera reciben la denominación de “runnkers”, mitad corredores (runners), mitad trabajadores (workers). Runnker® es una marca registrada bajo el paraguas de la cual se está trabajando para poder ofrecer un programa de fidelización y ventajas para sus participantes.

Els runnkers poden participar en la carrera en les diferents modalitats, sense perjudici a la variació de modalitats de cara al 2022, les modalitats de participació de les últimes edicions han sigut:

 • 10K Per equips: Modalitats de 2, 3 o 4 persones masculí, femení i mixt.
 • 10K Individual: Categoria masculina i femenina de les següents modalitats:
  • Autònoms: Haurà d'acreditar-se la seua pertinença.
  • Lliure: Per a aquells atletes que corren per lliure.
 • 5K: Categoria masculina i femenina amb classificació general per als corredors de la 5K

Solidaritat

Des de la seua primera edició l'esdeveniment ha destinat part de la seua recaptació a fins socials, havent treballat amb entitats com a Projecte Paula, Fundació Isidora Pertusa, Casa Caridad o Càritas València.

Aquesta edició 2022 tornarà a comptar amb un partner social, del qual s'ampliarà informació sobre la seua selecció i la destinació dels fons recaptats més endavant.

Proveïdors i patrocinadors

L'esdeveniment no ha comptat fins hui amb cap aportació de l'àmbit públic, sufragant-se enterament sobre la base de les inscripcions i patrocinadors. És per això que s'ha desenvolupat un sistema de patrocini i col·laboració que busca oferir el major retorn a les entitats que el recolzen, pots veure més informació en aquest enllaç: https://carreradelasempresasvalencianas.com/patrocina/

Si desitja pot consultar ací la memòria de l'edició 2019 així com sol·licitar-nos informació sobre el programa de vinculació al nostre mail info@carreradelasempresasvalencianas.com.

En las próximas semanas además se hará público un informe de impacto económico y medición del ROI de la vinculación al proyecto.

Igualment des d'aquesta setmana s'obri el procés de selecció d'alguns dels proveïdors. El sistema de selecció de proveïdor es farà mitjançant invitació per part de l'organització i lliure, publicant-se en la pàgina web aquells serveis que seran contractats. Pots respondre a les nostres sol·licituds de compres al mail: https://carreradelasempresasvalencianas.com/contratamos/

Pots respondre a les nostres sol·licituds de compres al mail: compras@gruponostresport.com

Voluntaris

La carrera compta amb un programa de voluntaris que, en col·laboració amb entitats com l'Oficina del Voluntariat de València, cerca oferir a les persones que possibiliten en esdeveniment una experiència el més enriquidora possible. Des de la pàgina web de l'esdeveniment es disposarà d'un link de registre per a totes aquelles persones interessades a col·laborar amb nosaltres. Ser voluntari compta també amb avantatges, samarreta, esmorzar, formació. Si aquestes interessat estigues atent a la nostra web i comunicats i en breu obrirem el canal de registre.

Recorregut, horari i inscripcions

El projecte plantejat per a 2022 part del qual no va poder implementar-se en 2020 amb el que el recorregut i horari es preveuen similars, no obstant això l'última paraula sempre està en funció de les possibles variacions estipulades des de les administracions pel que en els pròxims mesos es presentarà el projecte definitiu.

Les inscripcions encara no es troba obertes, es preveu disposar d'un termini de 3-4 mesos per a la gestió de les inscripcions i en les pròximes setmanes s'informarà de l'obertura i sistema d'inscripcions.

La participació per a aquesta edició 2022 està limitada a 5.500 participants.

Promotor

La carrera de les empreses valencianes és una carrera popular a València promoguda i organitzada per Grup Nostresport

Grup Nostresport és una entitat especialitzada en gestió esportiva que porta des de 2003 treballant en la promoció de l’esport. Entre les seues línies d'activitat actuals es troben:

 • Organització d'esdeveniments esportius
 • Serveis audiovisuals de la nostra productora Nostresport.tv
 • Serveis de comunicació des de la nostra línia de serveis professionals per a l'esport: http://www.gruponostresport.com/servicios/
 • Gabinet de premsa: Gestió amb els mitjans, redacció de notes de premsa, seguiment, clippings. Més de 10 anys de treball especialitzat amb entitats i premsa esportiva ens avalen, entre els quals inclouen més de 4 anys treballant per al departament de comunicació de la Fundació Esportiva Municipal de València.
 • Mitjà social i Continguts digitals. Gestió de xarxes socials, producció de continguts: continguts web, producció de podcast, prèvies, cobertures d'esdeveniments i tots els serveis específics que portem desenvolupant des de 2003 a la seua disposició.
 • Fotografia: http://www.gruponostresport.com/galeria/ cobertures, reportatges, gestos tècnics. Els millors equips i professionals especialitzats en fotografia esportiva.
 • Disseny gràfic: Cartelleria, infografia, continguts digitals, disseny web, dibuix, conega nostre book de disseny i descobrisca totes les possibilitats que l'àrea de disseny li ofereix. http://www.gruponostresport.com/servicios/diseno-grafico/
 • Edició del diari degà de la premsa digital esportiva de la Comunitat Valenciana nostresport.com

Més informació i xarxes socials

Departament de Comunicació de Grup Nostresport:

Telèfon o whatsapp: 963279075

www.carreradelasempresasvalencianas.com

comunicacion@gruponostresport.com

Facebook: www.facebook.com/Carreraempresasvalencianas

Twitter: @carreraempresas

You Tube: www.youtube.com/user/CarreraEmpValencia

Instagram: https://www.instagram.com/berunnker/

caValencià