COMUNICAT DE L'ORGANITZACIÓ

Fent-nos ressò de les suggerències d'alguns participants de l'edició 2018, incloem l'opció d'enviament de dorsals, aquesta edició 2019 al voltant de 1200 dorsals havien sol·licitat aquesta opció. Ha suposat un repte logístic que engloba diverses parts: la inscripció dels corredors, la coordinació amb l'empresa d'assignació de dorsals i cronometratge, producció de samarretes, preparació de dorsals, bosses, l'empresa se missatgeria... Hem comés alguns errors i per aquest motiu traslladem 3 punts:

  1. Expressar les nostres disculpes a aquelles entitats i persones que s'hagen vist afectades, durant la setmana següent a la carrera estudiarem el cas i procedirem a la devolució de l'import en els casos que hagen hagut errors.
  2. Oferir alternativa per a aquelles incidències produïdes: poden acostar-se a la fira del corredor a retirar els seus dorsals o el diumenge abans de la carrera en la carpa d'organització.
  3. Oferim un telèfon de contacte en la pròpia fira del corredor: Cristóbal 689773765
caValencià
es_ESEspañol caValencià